fredag 1 juni 2012

Amanda, vill du bli min kompis?

Det finns författare som man läser en bok av och sedan vill man bara läsa mer. En sådan är Amanda Hellberg. Jag läste Döden på en blek häst och jag gillade den verkligen jättemycket. Jag fick tips från fler håll att hennes Styggelsen skulle vara ännu bättre. Men sen blev det inget mer. Jag har inte läst något mer av Amanda Hellberg efter Döden på en blek häst. Kanske tar jag ett Amanda-race i sensommar/höst. För jag vill läsa både Styggelsen, Tistelblomman och Jag väntar under mossen. Dessutom hittade jag alldeles nyss till Amanda Hellbergs blogg: Alla har en bok inom sig. Hur trevlig, rolig och ödmjuk verkar inte hon vara då? Jag är över 30 och har nog fått inse att jag inte har någon bok inom mig men Amanda, kan inte vi bli kompisar??

5 kommentarer:

Lingonhjärta sa...

Håller helt med. Har inte läst Styggelsen eller Jag väntar under mossan heller i och med att jag bor så långt bort men de andra älskade jag :D Jag väntar under mossen finns förresten som e-bok men väntar snällt på att bibblan ska få in e-boken för tillfället. Har nämligen köpstopp :)

Det mörka tornet sa...

Det har jag med, så gott som i alla fall. Ända till jul! Lärarlön och föräldraledig gör inte mycket pengar i fickan. Men jag älskar bibblan så det gör inte så mycket!!

Lingonhjärta sa...

Usch, ända tills jul! Vad länge! jag hoppas att jag klarar mig i en månad. Fast just nu ser det mörkt ut med stoppet efter mejlet jag fick i fredags...
http://www.lingonhjarta.com/2012/06/en-bra-bokhandel-ar.html
Annars älskar jag bibblan jag med :)

Amanda sa...

Haha, tack, klart jag vill!
Ses vi på Bokmässan?

Det mörka tornet sa...

Sicken tur för mig!! :-) Chansen att vi ses på bokmässan är överhängande stor!! :-)