fredag 15 juli 2011

Om att vänta på saker

Då var det fredag igen då! På måndag är det beräknad födelse på vår bebis! Den är en lång väntan när man längtar!! Jag hoppas att bebisen inte tänker vänta allt för länge med att titta ut i alla fall.

Förutom det väntar jag även på en efterlängtat bokbeställning från adlibris.

ISBN Författare: Titel
0099288478 HILL, SUSAN: WOMAN IN BLACK
1444701061 KELLY, ERIN: POISON TREE
917001776X MORTON, KATE: DEN GLÖMDA TRÄDGÅRDEN
1905005474 WELLINGTON, DAVID:MONSTER ISLAND

Kanske kommer mina böcker och bebisen samtidigt då statusen på bokpaketet var skickat just i dag. Man får ju passa på och läsa medan man kan. I höst ska jag nämligen vara mammaledig med bebis och läsa en kurs på universitetet är det tänkt. Aldrig att man bara kan fokusera på en sak i taget liksom. Så från september är det väl mest pekböcker och kurslitteratur som gäller antar jag. Ska bli härligt!!

6 kommentarer:

Helena (Fiktiviteter) sa...

Oj, så spännande! Lycka till med både bäbis och bokpaket ;) Jag lyckades läsa rätt stora mängder böcker när jag ammade min första så den där beställningen kan nog komma till pass även om den inte skulle hinna före bäbisen :)

Det mörka tornet sa...

Tack så mycket! :-) Ja men det låter ju valdans lovande! Att kunna amma och kombinera det med läsning! Finemang!

Saralito sa...

Vad spännande med bebisväntan! Inte för att skrämmas, men Märta väntade 12 dagar extra innan hon kom ut. Det var hon värd dock :) Och jag har hunnit läsa hemskt mycket mer sedan hon kom än vad jag någonsin trodde att jag skulle få göra, så du kommer nog få en del läst du med ska du se. Lycka till med allt!

Det mörka tornet sa...

Jo, man är ju medveten om att det kan dra över. I min kommun får man vänta tre veckor extra innan man sätts igång också. Lite jobbigt! Då ser jag bebistiden som lästid helt enkelt! :-) Mys!! :-)

Feuerzeug sa...

Åh, ännu en Wellingtonläsare. Det ska bli kul att få höra vad du tycker!

Det mörka tornet sa...

Jag är mitt inne i den nu och kommer snart att skriva lite tankar och funderingar kring boken! :-)