torsdag 9 februari 2012

Bokreatankar

Då är det snart dags för årets bokrea igen. Det känns alltid lite spännande när det är dags även om jag inte är en sådan som planerar mina köp utan hellre går runt i affärerna och hoppas ramla över något trevligt fynd. Det är alltid roligast att gå ut på den fysiska bokrean men man vet ju att man hittar böckerna ännu billigare på nätet. Därför måste jag nog besöka båda reorna.

Hur tänker ni? Kör ni nätrea eller fysisk rea? Och har ni några storslagna planer på vad ni ska köpa?

4 kommentarer:

Sofia i Bokmilaskogen sa...

Jag brukar inte köpa så mycket på bokrean. Det skulle vara om man hittade någon klassiker i så fall. De har ju typ bara inbundna böcker, och jag är pocketfantast. Det är billigare att köpa samma bok i pocket än inbundet på rean. :P Men att strosa runt och titta är jättekul! :D

Det mörka tornet sa...

Å1 Jag vet. Jag har samma problem. Gillar också pocket mycket mer. Men det är ju så roligt att gå runt och titta och köper jag något blir det kanske någon kokbok eller bakbok, historiska bok. I år kan jag tänka mig att fynda barnböcker också! :-)

livet på myra sa...

Ja tycker det är lite kul å gå på bokrean fast jag bara läser pocket! :) Fast man kan ju hitta några kok/bakböcker och i år kan jag äntligen titta på barnböcker! Tyvärr är ju inte utbudet lika bra här men det blir säkert några fynd!
Kramis

Det mörka tornet sa...

Så tycker jag med! Det är väl i de kategorierna jag handlar med plus historiska. Men det känns lite dyrt med 59-79 kr när man vet att man kan handla på nätet, samma bok i pocket för halva det priset. Men det är helt klart känslan som gör att man går ut. Och som du säger, något fynd gör man alltid! :-) Kram