tisdag 24 juli 2012

Glädjetjut!

Gissa hur glad jag blev när jag i förmiddags fick ett mail från mitt bibliotek om att Kaninhjärta bara var att komma och hämta. Jag gjorde ju detta så fort jag bara kunde! Började läsa på momangen medan lilltornet sov och cirka 80 sidor in i Marys och Annes värld är jag fast! Sjukt bra!! Tror jag stannar uppe i natt och läser klart.....kanske!

Fick ju även med mig lite annat hem från bibblan. Kompenserade kanske för sist när jag inte lånade en enda bok?? Hungerelden, Själamakerskan och En dag väntar så snällt i kön på att bli lästa!

4 kommentarer:

Bokdivisionen sa...

Jag har stött på Kaninhjärta på så många ställen att jag börjar bli sugen nu. Kuriosa är att jag läste nåt examensarbete, tror jag, i våras och de som hade skrivit det hade tydligen haft Christin Ljungqvist som stöd i skrivandet då hon var syster till någon av de författande studenterna. Jag tänkte att det kanske var nödvändig information för dig! :-) Själamakerskan är jag också nyfiken på.

Det mörka tornet sa...

Ja så var det för mig med!! Läste om den igen och igen så jag blev supernyfiken! Jag är ännu inte besviken!!

Intressant info absolut! Tänk vad spännande att ha en författare till skrivmentor! Undrar om hon var bra? :-)

Monika sa...

Kaninhjärta är en av de böcker som syns väldigt ofta bland bokbloggarna. Jag är oerhört nyfiken. Ska bli kul att få veta vad du tycker om den.

Det mörka tornet sa...

Jag brukar ofta backa för sånna böcker, blir för hypat liksom. Men den här gången var det Kent-citaten som sålde boken kan man säga! :-)