fredag 16 november 2012

Fredag o holy Fredag

Äntligen fredag! Nästan varenda fredag brukar jag och mini går till badhuset och bada. Det är en mysig fredagstradition som jag hoppas kunna hålla levande även när jag förhoppningsvis börjar arbeta efter jul. Fredagsmys kan ju även bestå av aktiviteter, man måste faktiskt inte äta chips! Har ni någon speciell fredagstradition som inte består av att äta?


På läsfronten då? Jo jag började på Jellicoe Road igår. Den ska vara utläst till på måndag för då ska vi diskutera den på bokcirkeln. Jag var lite nervös över om jag skulle hinna igenom den men den är relativt lättläst så det borde gå bra. Dock har jag (100 sidor in) inte bestämt mig för om jag gillar eller inte. Jag hört att detta är en sån bok som klarnar mot slutet så förhoppningsvis blir det bättre. Just ni försöker jag mest hålla isär krigsstrategierna. Och ärligt talat vet jag inte om detta krigandet är något för mig.

Jag har bara 2 skivor kvar på Mannen som föll i glömska och efter förmiddagens promenad har jag förhoppningen att jag ska var väldigt nära slutet. Är ganska Mia en favorit framför John??

Dessutom är jag helst säker på att jag kommer få läsa Mu, sa kon och Godnattboken ungefär 2000 gånger för minitornet som är i en riktig bokfas just nu. Roligt, men mitt försök att läsa Jellicoe Road för honom (mer spännande för mig och han bläddrade faktiskt i den) istället var inte ett dugg populärt! 

2 kommentarer:

Lingonhjärta sa...

Åh Glad Fredag på dig med fastän det är lördag nu. Glad helg kanske passa bättre. Jag skulle egentligen befinna mig på svensk julmarknad nu men i och med att jag både fått glöggrecept, pepparkakerecept för utlandssvenskar och pepparkakesuffle recept så sket jag i det och läser istället. Hoppas du får en ljuvlig helg. Och badhustradition hade jag också som liten och fullkomligt älskade det :D

Det mörka tornet sa...

Läsa är aldrig fel! Och allt det där andra låter inte fel det heller! Själv har jag börjat göra julgodis (som inte räcker till jul såklart) men tycker det är en gnutta för tidigt för glögg! Glad helg låter utmärkt! Detsamma till dig! :-)