söndag 20 januari 2013

Drastisk minskning av lästid

Det var väldigt längesedan jag läste så få sidor som jag gjort den här veckan. Jag har jobbat min första vecka på nya jobbet, försökt få ihop förskolehämtningar med hundaktiveringar och egen träning. Somnat så fort jag lagt huvudet på kudden och redan hunnit VAB:a min första dag. Överlag får man nog räkna med mindre lästid och färre blogginlägg från mig den närmaste tiden. Kanske blir det min vardagliga blogg som får lite fler inlägg istället. Om jag har ork och tid.

Under helgen har vi dock tagit det väldigt lugnt med tanke på att det varit så himla kallt och att minitornet fortfarande varit krasslig. Det medför att jag hunnit ligga på soffan och läsa en hel del faktiskt. Just nu är det Rolands sista kilometer mot Det mörka tornet som jag följer med spänning...än en gång. Det är lite underligt men just den sista boken i serien är den jag minns sämst. Egentligen borde jag ju minnas den bäst eftersom den ligger närmast i tid. Inte saknar den spänning heller men kanske hade jag fullt upp med att bearbeta de andra delarna förra gången det begav sig? Okej, slut på babbligt blogginlägg. Vad läser ni för något spännande just nu?

2 kommentarer:

Ela sa...

Lade ner allt annat när Beautiful Creatures landade i brevlådan (som jag läser för Swedish Zombie), kände att jag behövde allt det som tonårsförälskelse och tonårsfantasy kan ge. :-)

Det mörka tornet sa...

Förstår dig absolut! Tonårsböcker har verkligen sin tjusning!! Får ta och kolla in vad du tyckte sedan! :)