onsdag 1 maj 2013

Skynda skynda!!

Från att mitt förra inlägg handlade om hur jag prioriterar lekar framför läsning just nu till att det här inlägget ska handla om hur mycket jag önskar mig mer lästid! Denna totalvändning bottnar sig i att två böcker som jag verkligen ser fram emot är på väg hem till mig i detta nu.
Lingonhjärta tokpeppade om Don´t breathe a word innan hon ens läst halva! Jag bara, okej faller för grupptrycket och klickar hem den. Om Lingonhjärta älskar brukar det alltid ge samma reaktion hos det här tornet!!

Joe Hill släppte sin senaste i dagarna och även här kan man säga att jag föll för grupptrycket lite när författaren själv retweetade allt som andra skrev om boken på Twitter. Tyckte egentligen att jag kunde väntat att köpa den eftersom att-läsa-hyllan är full. Äsch! Jag är inte mer än människa ju!!

4 kommentarer:

Marie, Skuggornas bibliotek sa...

Haha, vi tänker precis lika! Don't breathe a word bara måste prioriteras, och Joe Hills nya kan inte heller vänta. Bägge böckerna verkar vara sååå bra! :D

Det mörka tornet sa...

Fint med liktänkande!! :) hoppas dessa två lever upp till förväntningarna!!

Lingonhjärta sa...

ÅH så underbart att höra att du klickade hem den :D Hetsläste ut den häromdan men...tänker INTE säga något mer om den :P Bara att jag är hemskt nyfiken på vad du kommer tycka om den :D

Det mörka tornet sa...

Trevligt att veta att du var tvungen att hetsläsa iaf! :) måste läsa den fort! Posten är så seg!!!!