söndag 19 oktober 2014

Om att hitta skräckfavoriter som bok

Hur har jag kunnat missa att en av de bästa och läskigaste skräckfilmer jag vet, The Ring, är baserad på första boken i en serie? Och att böckerna är skrivna av en person som heter Koji Suzuki?! Jag fick nyss veta denna underbara nyhet (som säkert inte är en nyhet för andra än lilla jag, hjälplöst efter) och kastade mig direkt i väg och köpte första delen, Ring, men även den andra, Spiral, och blir jag inte sådär skräckslaget skrämd som jag blev av både The Ring- och The Grudgefilmerna när det begav sig så kommer jag antagligen att bli grymt besviken!

Just nu ska jag bara avsluta Parasitius och sedan är det jag som förbereder mig för att ligga vaken om nätterna i ren panik samtidigt som jag konsekvent undviker alla speglar vid oundvikliga toalettbesök!

5 kommentarer:

Hanna sa...

Det visste inte jag heller! Men som jag skrev för någon vecka sedan, så hade jag en period i mitt liv där jag höll mig borta från skräck...

Jag väntar med spänning på vad du tycker! Är de bra måste jag också införskaffa de böckerna..

Vargnatt sa...

Åh det visste inte jag heller! Ska bli spännande att se vad du tycker om böckerna, om det är något att läsa!

Louise sa...

Det visste inte jag heller! Känns väldigt intressant att läsa dem men vet faktiskt inte om jag vågar ;)

Monika sa...

Jo, det visste jag ju, men eftersom jag inte gillade filmerna och inte blev ett dugg rädd av dem (tjej med långt mörkt hår och vitt ansikte skrämmer mig inte) så har jag inte brytt mig om att kolla upp böckerna. Bra att du läser dem så vet jag om de är något att ha :)

Det mörka tornet sa...

Spännande att fler än jag inte kände till den här boken! Konstigt att det inte kom upp mer när filmen var aktuell!

Monika: Intressant hur man skräms av olika saker. Mig skrämmer detta asiatiska "spöke" nästan livet ur mig. Just det att man inte ser ansiktet tycker jag är läskigt och att kroppen är så fel och "knakig".