fredag 29 juni 2012

Bokbloggsjerka 29 juni-2 juli

Veckans Jerkafråga är väldigt enkelt att svara på och liknar ett inlägg som jag ändå hade tänkt skriva: Vad läser du just nu?

Jag tycker om att läsa en enda bok i taget men just nu har jag en hel drös igång! Läste just i dag färdigt Styggelsen av Amanda Hellberg och jag säger bara Ojojoj!!  Vilken bok! Som klippt och skuren för Det mörka tornet måste jag säga! Men recension kommer!

Jag läser dessutom tredje delen i serien om Roland och det mörka tornet; De öde landen. Jag har börjat på Dödens labyrint av Ariana Franklin och tycker att den med verkar ha potential att vara riktigt bra. Till sist lyssnar jag även på en ljudbok när jag är ute och går/åker bil. Det är Karin Fossums; Den onda viljan som jag köpte på senaste loppisrundan för en tjuga. Karin Fossum har jag varit intresserad av en längre tid och tycker mycket om den här sådär två cd in i boken. Håller den hela vägen ut kommer jag att läsa mer av Fossum.

9 kommentarer:

Vargnatts bokhylla sa...

Amanda Hellberg ska jag också ta tag i när sommarkurserna är över och jag kan låna böcker bara för nöjes skull på bibblo igen :P

Pernilla sa...

Gillade Amanda Hellbergs "Döden på en blek häst" och vill gärna läsa hennes andra. Såg att hon gett ut en ungdomsbok.

Det mörka tornet sa...

Amanda Hellberg är verkligen en ganska ny favorit för mig.

Döden på en blek häst läste jag förra året och tyckte mycket om den. Dock sa de flesta att styggelsen skulle vara mycket bättre. De hade rätt!!! Jag ser fram emot att läsa hennes ungdomsbok; Jag väntar under mossen. Snart kommer en barnbok också! Så mångsidig hon är!

Monika sa...

Styggelsen läste jag i vintras och tyckte mycket om, så Döden på en blek häst står redan här hemma :)

Fossum har jag som en av mina stora favoriter.

Henrik Johansson sa...

Har inte läst Amanda Hellberg men hon verkar vara i min smak.

Henrik (Olika sidor) sa...

Styggelsen är verkligen helt fantastisk, jag blev helt överväldigad av den förra sommaren!

Det mörka tornet sa...

Ojoj, har man inte läst Hellberg så har man faktiskt en underbar karamell att bita tag i.

Henrik: Jag minns att du var en av dem som sa att Styggelsen var så himla bra. Du hade rätt!! Jag blev också verkligt tagen och trollbunden!!

Pockethexan sa...

Jag börjar med att säga vad kul att du e me i min boktävl. o jag kommer att dra en vinnare senare idag. Håll utkik!

Angående det där att läsa en el. flera böcker samtidigt så är jag som du att jag vill bara läsa en med det brukar sluta med minst 3-4st samtidigt. Fast nu läser jag bara Grannen för de e så spännande att jag bara måste bli klar innan jag tar itur med nästa...o nästa..o

Kramis ifrån Pockethexan som så gärna skulle vilja vara med i din blogglist här till hö. jag kommer ialla fall att länka mig till dig o återkomma!

Det mörka tornet sa...

Haha, ja det är svårt att bara hålla sig till en bok i taget faktiskt! Hur ska man hinna läsa allt? Min länklista behöver faktiskt en uppdatering. Man kommer ju ständigt i kontakt med fina bloggare!

Ooo..ska hålla utkik på tävlingen!! *håller tummarna*