fredag 5 oktober 2012

Helgens läsplaner

Jag vet inte vad som har hänt med mig! Har jag varit hemma och mammat mig för länge kanske? För jag har börjat planera min läsning så himla mycket. Funderar faktiskt på ett inlägg om vad jag ska läsa ända till jul faktiskt! Jag som alltid bara vill ta läsningen som den faller mig in annars. Kanske har jag alldeles för många fantastiska böcker omkring mig som bara måste läsas. Helst alla på en och samma gång. Så vad jag planerar att göra av min läsning under helgen är alltså ett givet inlägg just nu!

*Läsa färdigt sjätte delen i den fantastiska serien om Det mörka tornet.
*Läsa färdigt den fantastiska boken om Kejsaren av Portugallien
*Redan ikväll tänker jag försöka lyssna mig igenom de 2, 5 skivor jag har kvar av den underbara En dag.
*Hoppas kunna börja läsa på antingen Flickan med snö i håret (ja, det blir nog ett snö-tema i alla fall här på bloggen), Jellicoe Road (jag vet att den inte ska bokcirklas förrän i november...men ändå) eller sista delen av Det mörka tornet (eller så suger jag på den karamellen ett tag till då jag inte känner mig riktigt redo för att gå igenom allt det där igen).
*Jag vill också börja läsa på De dödas ljus. Svårt nu.

6 kommentarer:

Monika sa...

Man är ju olika som person, men själv tycker jag att mitt läsliv blev betydligt enklare när jag började planera. Dock inte så långt som över två månader :)

Men hinner du verkligen läsa så mycket på en helg? Jag börjar fundera lite på hur mycket itd jag egentligen slösar bort på annat.

Det mörka tornet sa...

Ja, kanske blir det så när man planerar. Jag får göra en utvärdering på det sedan. :-)

Jag tänkte att jag lät lite väl nördig i det här inlägget. Som att jag ska tillbringa varenda minut med näsan i en bok! Men sanningen är att jag inte har så många sidor kvar i de böcker jag ska läsa klart och att de böcker jag vill börja på egentligen handlar om att välja en! :-)Tänkte faktiskt göra lite annat också! :-)

Monika sa...

Vad skönt att höra, blev lite orolig där ett tag :)

Det mörka tornet sa...

Hehe..! :-)

Sofia i Bokmilaskogen sa...

Känner igen mig i valet och kvalet-ångesten. :P Visst får man många bra tips från bokbloggarna, men till slut vet man inte i vilken ände man ska börja!

Det mörka tornet sa...

Visst är det så! Tittar ganska ofta med ångest på både min "har inte läst"-hylla och min "vill-läsa"-lista. Försöker få mig själv att bara välja sådant som står är hemma men det är verkligen inte lätt!!