torsdag 3 januari 2013

Tematrio; Nyårslöften

Jag tänkte försöka hänga på Lyrans tematrio mycket mer i år. Det är väl ett slags nyårslöfte kan man säga så vad passar bättre än en tematrio om just nyårslöften?
                                        
1. Jag ska ha något slags hyllvärmartema eftersom jag tycker att det finns många fina böcker i min hylla som bör få bli lästa nu och inte bara stå där och samla damm. Så under året ska jag lästa minst 10 böcker från bokhyllan.

2. Man kan aldrig få för många klassiker. Innan året är slut ska jag ha läst minst fem klassiker. I skrivandets stund har jag dock inte bestämt vilka dessa ska bli. Det får gå på lust helt enkelt.

3. Det finns så otroligt många vampyrböcker och jag vill läsa dem alla. Så ett vampyrtema kommer absolut att dyka upp på bloggen under året. Jag vet att jag måste läsa Fledgling och första boken ur Sookie Stackhouse-serien i alla fall!

Dessutom vill jag även läsa fler ungdomsböcker, hoppa på Boktolvan och dessutom läsa fler böcker från andra länder.


4 kommentarer:

Lingonhjärta sa...

Uff! Skulle vilja lägga in en liten varning här och säga att om du ger dig på den första Sookie-boken så kommer du nog ge dig på alla. Typ läshets!

Nästan lite samma sak med Fledgling. Det är tur att hennes böcker är så svåra att få tag på för den är SÅ BRA!!

:P

Det mörka tornet sa...

Ojoj då! Men känner att jag ändå måste läsa Sookie! ;) har stora förhoppningar om Fledgling!! Varför är de andra böckerna svåra att få tag på? Vad irriterande!!

Lingonhjärta sa...

Haha härligt! Sookie är fantastisk :D
Och Fledgling också. De är toksvår att få tag på om man vill betala ett helt ok pris. De finns inte i Argentina och inte tillgängliga på en vettig e-bokhandel som inte kostar skjortan eller också skickar de inte böcker hit. I och för sig har jag inte kollat Better World Books på ett tag...kanske har jag tur :P

Det mörka tornet sa...

Å! Nu vill jag läsa dem nu!! Hoppas du hittar böckerna till ett överkomligt pris! Kan inte tänka mig något värre än att komma över en riktigt finfin författare men sedan inte kunna läsa denne!!!