fredag 5 april 2013

Liebster blog award


Tack snälla snälla Monika som gav mig en Liebster Blog Award. Den här awarden går ut på att sprida kärlek på nätet istället för hat och man ger awarden till bloggar man gillar. Jag skulle absolut vilja ge en tillbaka till dig Monika och alla ni andra fina där ute! Dock ska jag försöka ge den vidare till fem andra bloggare. Det kommer sist i inlägget. Först ska jag svara på de tillhörande frågorna:

1. Vad vill du bli när du var liten?
Jag ville bli dagmamma eller författare. Jag minns även att jag ville bli lärare för då fick man skriva på tavlan med alla de fina kritorna. Och det blev jag ju också. Tyvärr använder vi inte färgglada kritor längre!

2. Vad är du i dag?
Jag är ganska mycket men om jag ska definiera mig utifrån mina olika "roller" så är jag mamma, lärare, hundägare, lästokig (nörd som min man brukar säga), pysseltant (med tidsbrist). Jag är även humörsmänniska och en person som nästan alltid tycker livet är som bäst i en årstidsväxling (det blir så tråkigt där emellan).

3. Var vill du helst resa?
Just nu skulle jag säga ingenstans eftersom jag får total ångest över tanken på att sätta min son på ett plan och dödsångest om jag skulle åka utan honom. Men vanligtvis skulle jag gärna åka till Rom, tillbaka till London eller till någon karibisk ö där jag kan ligga vid en strand men en paraplydrink och bara läsa hela dagen. Den lilla resan som jag ska unna mig snart är till något trevlig spa där jag ska bli ompysslad och äta gott (mammalyx!!).

4. Var ser du dig själv om fem år?
Jag är nog där jag är just nu men med en sexåring och förhoppningsvis ett fast jobb!

5. Rött eller vitt?
Rött, alltid!

6. Sommar eller vinter?
Sommar. Men lätt att säga nu när jag är så superless på alla tjocka vinterkläder och solen just har kommit tillbaka. Annars brukar jag säga att min favoritårstid är höst men maken, som sagt, säger att jag tycker mest om när en årstid växlar och en ny kommer.Och han har nog rätt.

7. Skog eller hav?

Skogen. Där trivs hela familjen!

8. Vad gör dig ledsen?Många saker såklart. Men jag blir väldigt ledsen över hur människor kan dömas enbart utifrån hudfärg eller kultur.

9. Vad är det bästa du vet?Det finns mycket jag älskar att göra men lite klyschigt (men ack så sant) är det att se min sån utvecklas. Det är så fantastiskt hur en så liten människa kan förstå så mycket. Sedan älskar jag mina egna träningsstunder med hundarna och alla fina lässtunder också. Att umgås med underbara vänner eller hänga med familjen i en lekpark.
.
Okej, då ska jag dela awarden vidare till 5 andra fina bloggare som är värda all kärlek! Många har redan fått så jag hoppar över er även om ni är väldigt fina ni med. Jag vet att hon inte har bloggat på ett tag men med hopp att hon börjar igen vill jag ge en award till Bokmilaskogen. Dessutom får Bokdivisionen, Cinnamon books, ...med näsan i en bok... och talk nerdy to me en också!


5 kommentarer:

Cinnamon sa...

Tack! :)

Cinnamon sa...

Tack! :)

Monika sa...

Jag skulle nog aldrig vilja bo någonstans där det inte finns årstider. Det är kanske lite smånördigt, men jag kan bli lycklig i hela kroppen när jag ser en liten knopp, speciellt efter en helvetesvinter som den här :)

Det mörka tornet sa...

Cinnamon: Varsego varsego! :-)

Monika: Ja verkligen! Men jag känner liknande när de första färgerna kommer på hösten och luften blir sådär krispig eller när den första snön kommer. Jag gillar förändring helt enkelt! :-) Håller verkligen med dig om att jag inte skulle kunna bo där det inte finns årstider!

...med näsan i en bok... sa...

Tack snälla!!!