fredag 17 januari 2014

Nesligt

I helgen ska vi ut och resa ända till huvudstaden. Cirka fyra timmar i bil från där jag bor.Åtta timmar tur och retur. Utmärkt lästid då mannen är ratthitler och jag nästan aldrig får köra (om jag kräver får jag men skönt att slippa) och lillen älskar att titta på film när vi åker (så det får han!). Nesligt då att denna exemplariska lästid kanske blir outnyttjad. Jag har nämligen börjat utveckla bilsjuka på äldre dagar. Mår illa som en ko om vi åker på slingrig väg och det är mörkt så jag inte kan fokusera framåt. Dock är vägen till Stockholm både bred och rak så det kanske går. Inser just nu att jag skulle ha laddat med ljudbok. Men då vill väl maken prata antar jag. Aja, jag är ändå optimist och tar med mig Veronica Roths Insurgent. En uppföljare jag ser fram emot. Jag läste ju Divergent på jullovet och gillade mycket!

3 kommentarer:

Hanna sa...

Men visst är det jobbigt! Hade heller inga problem med åksjuka när jag var yngre, men de började smyga sig på när jag själv började köra bil och nu kan jag knappt kolla klockan när jag sitter i en åkande bil... :/

livet på myra sa...

Åh,vad kul med Stockholmstripp!! Mindre kul med illamående,måste va åldern för jag har också börjat må illa när jag åker bil! Nu sitter jag sällan bak som tur är,för det är nästan hopplöst,även om jag inte läser el kollar mobilen! Ta med en ljudbok som backup o säg till C att va tyst! :-)
Kram kram

livet på myra sa...

Oj,inser nu att den kanske va denna helg ni är iväg o inte nästa...