söndag 29 maj 2011

Saker jag missat under veckan.

Det blir lätt att man missar roliga och intressanta saker när vardagen snurrar på för fullt och man är lite lagom frånvarande från bloggvärlden.

Den här veckan missade jag att det var Towel Day då man skulle hylla Douglas Adams och Liftarens guide till galaxen. Genom att gå runt med en handduk, den viktigaste saken för en liftare. Jag älskar den boken och det här påminner mig om att det nog är dags för en omläsning av boken snart.

Forma Bog Blogs Awards tillkännagav vilka bloggar som är nominerade till bokbloggarpriset. De tre blev En bokcirkel för alla, bokhora och Kafka på jobbet. Man kan rösta fram till den 25/6 och vinnaren presenterars den 1/9. Jag har ännu inte bestämt vem jag ska rösta på. Kafka på jobbet har jag inte läst så mycket så detta är väl ett ypperligt tillfälle att kika in hos henne.

Många bloggare diskuterar läsplaner efter att Lyrans Noblesser efterfrågat just detta i sin Tematrio. Det är många som har väldigt ambitiösa läsplaner och jag undrar som vanligt hur de egentligen hinner med! Själv kan jag inte delta i diskussionen eftersom mina läsplaner är lika med noll just nu.

2 kommentarer:

Kafka på jobbet sa...

Gör det! Kika in hos mig alltså. Det vore trevligt!

Det mörka tornet sa...

I did it! And i liked it!! :-)