fredag 15 november 2013

Biblioteksfredag

Biblioteket är en av de bästa och mysigaste platserna på jorden, enligt mig. Jag älskar att gå runt på biblioteket och bara botanisera. Jag älskar alla aktiviteter som biblioteket har för både barn och gamla. Glädjen över böcker och biblioteket är något jag självklart vill överföra till mitt barn och jag har läst för honom sedan han kunde fokusera blicken. Jag ser verkligen fram emot när vi kan läsa högt för varandra.

På fredagar slutar jag lite tidigare och är vädret ruskigt tar jag gärna med lilltornet på en tur till bibblan där vi kan sitta och bläddara i böcker eller hitta något nytt och mumsigt att ta med hem.
Så här i november blir det nästan en tur till bibblan varje fredagseftermiddag. I dag ska jag hämta mitt reserverade exemplar av Donna Tartts The Goldfinch. Det har blivit en del nya böcker på sistone så jag hoppas att jag ska hinna läsa den innan lånetiden går ut också!

4 kommentarer:

Vargnatts bokhylla sa...

Om jag får barn någon gång så har jag tänkt försöka ha en biblioteksdag varje vecka :)

Carro sa...

Så himla mysig tradition eller vad man ska kalla det :)

Monika sa...

Jag kommer ihåg biblioteket från när jag var liten :) Min mamma tog med mig dit varje tisdag kväll. Det var ett ytte-pyttelitet skolbibliotek och det var bara öppet några timmar varje vecka. Det var den bästa kvällen i veckan :)

Det mörka tornet sa...

Jag tycker både biblioteket och badhuset är finfina aktiviteter. Fredagsmys behöver inte bara innebära att man sätter sig framför tv:n och äter något!