söndag 31 maj 2015

2day is the day

Hej igen!
Nu är jag här och gör ett nytt försök. Jag saknar min blogg hela tiden. Jag saknar att läsa, diskutera och få tips. Det är väl därför jag gör en omstart hela tiden. Ärligt talat är det ork och motivation som har saknats. Jag har nästan inte läst alls sedan jag skrev den där recensionen om Magikerna i mars. Eller så känns det i alla fall. Men när jag tittar tillbaka lite mer noga har jag faktiskt läst 4 böcker. Så, nästan ingenting. Jag har helt enkelt inte orkat. Inte alls likt mig men hjärnan har inte kunnat fokusera, jag har nästan varje kväll somnat mitt i en mening och läst max en sida. Jag har inte haft lust. Oavsett. Livet. Vardagen. Jobbet. Om tre veckor börjar dock min semester. Jag planerar att läsa en hel del då faktiskt. Jag ska köpa böcker att fylla mina gapande hyllor med. För av någon konstig anledning får jag fler och fler hyllor. Böckerna utökas inte alls i samma takt. Planerar att göra något åt det. Snart.

Jag förväntar mig inga stordåd av mig själv. Ett inlägg i veckan. Säkert mest recensioner till att börja med i alla fall. Huvudsaken är att jag kommer tillbaka. Tillbaka till läsandet först. Tillbaka till bloggen i andra hand.

Jag påbörjade projekt "fyll hyllorna" med att ge mig själv boken nedan i morsdagspresent. Detta trots att jag överlag är lite skeptiskt till böcker om utomjordingar. Börjar med den......nu!

5 kommentarer:

Monika sa...

Hoppas verkligen du hittar både läs- och blogglust igen. Jag har saknat dig.

Den femte vågen tycker jag är ett alldeles utmärkt val :)

Vargnatts bokhylla sa...

Välkommen tillbaka! :)

Emma sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Det mörka tornet sa...

Monika: Vad gullig du är! Tack så mycket! Jag håller nog med dig om "Den femte vågen".

Vargnatt: Tack så mycket! :-)

Lingonhjärta sa...

Jo tack jag vet hur det är. Det konstiga är att utan bloggen så känns det som att någonting fattas mig. Så nu är jag själv på väg tillbaka. Tänkte börja tänka lite på det som instagram. In med en bild och liten textrad så kan det nog fungera för mig hoppas jag :)