onsdag 27 april 2011

Nya infallsvinklar vore inte dumt!

Snart har jag läst klart alla böcker som låg i min att-läsa-hög på nattduksbordet. Övrigt jag kan tänkas ha i bokhyllan lockar inte alls. Jag har typ köpförbud just nu på grund av sparläge. Därför tog jag mig en tur till mitt lokala bibliotek i dag som, ärligt talat, inte har det största utbudet i världshistorian. Jag fick med mig en ynka bok hem; Marakumis Norweigien woods som jag får hålla till godo med tills jag kommer fram i reservationskön på IQ84 eftersom det som sagt inte är läge att köpa den just nu. På fredag tänkte jag även titta in på huvudbiblioteket men jag vet redan att de inte har NÅN av de zombieböcker som jag vill läsa! Lite bakbunden kanske? Jag hoppas på tips från er läsare (GIVE ME SOMETHING) för jag har noll fantasi nu och behöver nya infallsvinklar.

Läglig nog informerar Enligt O om att hon tänker dra igång en bokåtervinning där man kan byta till sig böcker från andra bloggare. Jag hänger på och lägger i början av maj ut mina tio medverkande exemplar och förhoppningsvis får jag något spännande från andra bloggare också!

4 kommentarer:

Ariel sa...

Kolla på Libris om de där zombieböckerna finns på något bibliotek alls, sen kan du göra ett fjärrlån på dem.

Det mörka tornet sa...

Hm! Det är jag inte alls tänkt på! Tack för tipset! :-)

Ela sa...

Vilka zombieböcker är det du letar efter?

Det mörka tornet sa...

Bland annat var jag sugen på Undead, zombie island, de vassa tändernas skog och day by dat armageddon. Men mitt bibliotek verkar inte gilla zombies! :-(