fredag 25 november 2011

Hej advent!

Det är något speciellt med att julen närmar sig och att man nu har barn! Plötsligt kommer julkänslorna tillbaka och man bakar glatt lussekatter, stryker gardiner och planerar julkappsinköp. Och det trots att det blåser storm utanför med tillhörande regnrusk!

Det kanske inte är så julvänligt väder men det är perfekt väder för att sitta inne och mysa när bebisen sovit dåligt på natten. På mitt vardagsrumsbord ligger även Kingens nya mästerverk som just nu läses av alla! Dock har jag bestämt mig för att suga lite på karamellen. Läser ju fortfarande det ni ser till höger på bloggen och är riktigt inne i bägge böckerna = vill läsa klart! Sedan fick jag meddelande att Murakamis senaste del i triologin, 1Q84, väntar på mig på bibliotkeket. Den måste nog gå före eftersom lånetiden tyvärr inte är obegränsad. Men vad gör det. Då har jag King-karamellen att suga på ett tag. Gäller bara att undvika att läsa allas recentioner så man inte blir allt för påverkad!

2 kommentarer:

Frida (påhittade nöjen) sa...

Jag förstår inte hur du kan hålla dig?!? Men det finns andra böcker, jag förstår det. Typ. ;)

Nja, vill du inte höra något om boken är det nog bäst att inte läsa några bloggar, hålla ögonen halvt stängda på facebook och twitter, ja, twitter ska du nog hålla dig ifrån helt och hållet :)

Det mörka tornet sa...

Haha, ja twitter är jag aldrig på och jag har nog inte en enda vän på facebook som läser samma som jag! Bloggar är ganska lätt, bara att inte läsa under rubriken. Jag gillar överlag inte att läsa allt för hypade böcker som alla andra läser. Väntar gärna ett tag tills det lagt sig då. Läser inte så mycket om böcker jag redan vet att jag vill läsa. Det blir liksom inte ens egen upplevelse då. Men efteråt är det roligt att läsa andras recensioner och jämföra upplevelser!

Kingen finns ju kvar, lite svårt att vänta är det allt men har sällan behov av att läsa något först! :-)