fredag 8 februari 2013

Ge mig bra böcker på svenska!

Eftersom jag slutar klockan ett på fredagar och det här var första fredagen på en hel månad som lilltornet var helt friskt så tänkte jag att en tur till biblioteket skulle vara ett perfekt sätt att börja helgen på. Det tyckte dock inte mini som var trött och grinig, Så det blev helt enkelt en snabbtur då jag ändå fick med mig en Belinda Bauer hem i ljudboksform. Jag går minst en hundpromenad om dagen helt ensam och behöver någon som viskar mig i örat under dessa stunder.

Lite hann jag också kika runt i hyllorna, Tänkte att någon bra bok på svenska skulle hoppa mot mig och ta mig med storm under helgen. Anledningarna skulle jag kunna rada men väljer bara att konstatera att jag inte alls orkar läsa på engelska just nu. Inte heller orkar jag läsa långa och komplicerade böcker. Nej, lättsmält och på svenska ska det vara! Jag hann tyvärr inte leta så noga på bibblan så jag slänger ut frågan lite sådär: Vad tycker ni att jag ska ta mig an då?

6 kommentarer:

[Anna] sa...

Någon bok av Johanna Lindbäck :)

...med näsan i en bok... sa...

Om du gillar deckare så tycker jag att du ska ta dig ann Åsa Larsson och Ann Rosmans, Sveriges två absolut bästa deckarförfattare! Obs! Börja serierna från början!

Det mörka tornet sa...

Vad skriver Johanna Lindbäck för typ av böcker?

Deckare är den genre jag läser minst av faktiskt. Har läst en av Åsa Larsson som inte alls tilltalade mig. Ann Rosmans har jag dock ingen koll på! :-)

Lingonhjärta sa...

Ungdomsböcker med spöktema brukar vara det perfekta för mig. Eller De Utvalda av Kristin Cashore :D

Det mörka tornet sa...

Det håller jag med om! Den där De utvalda låter ju som mums!! Tack!! :-)

BokMamma sa...

Jag älskade "En man som heter Ove" av Backman som var den roligaste bok jag någonsin läst.