fredag 4 mars 2011

I´m stuck

Inte alls rent läsmässigt. Men cirka 400 sidor in i The passage så har jag fastnat. Boken är inte alls dålig och jag vill egentligen fortsätta läsa den. Ändå är det något som gör att jag inte riktigt orkar. Är det tjockleken på boken? Eller kanske att den är på engelska? Eller att jag kommit fram till en ganska tung del i boken? Kanske alla tre? I vilket fall så tar jag en paus och läser slutet på Hungerspelen, Room och Lila Hibiskus i väntan på vidare inspiration.

3 kommentarer:

Lisa sa...

Hej, det hände mig också och jag gjorde precis som du. Det är lugnt, ibland behöver man en paus. Det blir ju lixom inget bra om man tvingar sig att fortsätta med läsningen när det känns sådär tungt som det verkar göra för dig just nu. På´t igen sen bara :)

Hungerspelen och Room är ju riktigt bra. Läste precis ut Hungerspelen (igår faktiskt) riktig bladvändare.

Ska kolla in Lila Hibiskus :)

Bibliotekskatten sa...

Det är kanske dags att ta sig an Room...Problemet är att jag läsat så mycket OM den att det nästan känns som om jag redan börjat.

Hungerspelen är riktigt bra ;-) och även de två sista delarna, tycker jag.

The passage har jag börjat på, två gånger, men inte fortsatt med och jag har ingen aning om varför. Jag tycker den verkar jättebra, men av någon anledning har jag brutit av med någonting annat...Skumt.

Det mörka tornet sa...

Konstigt med "The Passage". Varför man inte orkar? Jag har en teori om att efter ca 300 sidor in i boken blir det lite som att börja om och läsa en ny bok. Och att det skulle vara anledningen till det blir lite tungt just där. Kanske?