torsdag 3 maj 2012

Dagens beställning

Nej, jag kunde inte hålla mig! Fick beställa dessa två fast jag egentligen hatar att köpa nya böcker. De är ju så dyra. Men ibland finns undantag! Kom till mamma nu!!!!!!!4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med beställda böcker. Ibland måste man få unna sig. :) Jag bor i norge så jag måste beställa om jag vill ha svenska eller engelska böcker. (engelska utbudet är förvånansvärt dåligt här.) Jag beställde 8:a nya i söndags. Fast jag beställer bara pocket så det blir ju billigare då. I dag blev det skickat så har jag tur har jag dom i morgon. LÄNGTAR. Har inget att läsa så läser en bok jag redan läst bara för att. :)

bokomaten sa...

KLART man måste unna sig! Och iminhylla, jag är CHOCKAD! Har inget att läsa!? Man måste ALLTID ha en backup!;)

Anonym sa...

Jag hade fler backuper. Men dem har jag också hunnit läsa ut. Haha vad ska jag säga? Har varit fantastiskt väder så suttit och läst i solen. Har i alla fall kollat packespåring på posten och paketet är nu i Stokke inte långt härifrån. Har jag tur så är den framme idag och butiken har öppet till 2300 så det borde jag ju hinna. Håller tummarna :D

Det mörka tornet sa...

iminhylla: Jag föredrar oxå pocket egentligen men nya böcker måste man ju vänta så länge på då! Konstigt att Norge har så dåligt utbud! Då är det tur att internet finns!!

Bokomaten: Klart man ska!! Men det kan ändå svida i snåltarmen! :-)