måndag 16 juli 2012

Min tur

 
Många är de som redan har läst Kaninhjärta av Christin Ljungqvist.

Redan när jag läste Bokstävlarnas åsikter kring boken och fick veta att kapitelrubrikerna består av Kent-texter (BIG KENT-FAN AJ ÄM!!) visste jag att jag måste läsa den här boken. Så jag la den till listan. Vill läsa-listan. Sedan läste jag det Bokmilaskogen skrev om samma bok. Hon skriver att boken innehåller många citat från Kent-skivor OCH till stora delar påminner om Själens osaliga längtan! En bok jag läst och älskat!! Det blev för mycket för mig! Jag måste läsa Kaninhjärta. Helst igår! Jag har nu reserverat boken på biblioteket och hoppas ha den i min hand innan helgen!! Har du läst Kaninhjärta? Älskling eller inte??

6 kommentarer:

Lingonhjärta sa...

Ujujuj ja! Kan krama ihjäl den här boken faktiskt! Bland det bästa svenska jag har läst på länge :D

Eli sa...

Oja, stort älsk på Kaninhjärta!

Miriam - Schitzo-Cookie's Book Blog sa...

Gillade men var inte alls så förtjust som alla andra.

Supertråkigt att inte få vara kär som de flesta verkar vara :(

Det mörka tornet sa...

Det kan vara svårt att känna samma som andra om man läst vad andra skrivit om boken. Då har man nog för höga förväntningar tror jag. Just därför läser jag aldrig vad andra tycker om en bok som jag verkligen vill läsa. Efteråt är det dock hur kul som helst att jämföra upplevelser!!

Miriam - Schitzo-Cookie's Book Blog sa...

Jo brukar stämma på mig men i detta fall läste jag den innan den ens var tryckt.. fick den skickat som en bunt a4-papper :P

så hade inte hört nått alls om den innan...

Det mörka tornet sa...

Oj så lyxigt! Ja, då var du verkligen först! :-)