fredag 27 september 2013

Fredagsfeelings

Fredagarna är mest enorm trötthet för mig. Just nu har jag hamnat i soffan framför Spöket Laban medan lilltornet verkar piggare än någonsin och klättrar på både bord och väggar. Den som hade hans energi! Ändå finns det lite ork över till annat. Till exempel till att ha lite ångest över att jag inte åkte på bokmässan ändå. Nu när Instagram och bokbloggssfären svämmar över av bilder och mingel, författare och bokfynd, då ångrar jag mig lite. För jag hade all chans i världen att åka men valde att avstå eftersom vi ska flytta om en månad och det brukar bli en ganska dyr historia! Dock har jag tröstat mig med att beställa hem Doctor Sleep och så har jag även förhandsbeställt Nyckeln. Pepp på båda två!!

7 kommentarer:

kalebass sa...

Härlig bild ! Den som kunde göra så ändå. Fullkomligt avslappnad samtidigt med att ha full koll !

tantaugusta sa...

Ujja, flyttar är dyra historier. Flytta långt? Vi flyttade för drygt två år sedan och jag tänker att det kommer att dröja lääääääääänge tills det sker igen. Phu.

Lingonhjärta sa...

Åh! Du är också mitt uppe i flytt! Har även jag tröstat mig med Doctor Sleep. Den hjälpte en del som tröst faktiskt :) Lycka till med flytten!

Det mörka tornet sa...

Kalebass: Haha, Ja ibland vore det fint att bara kunna stänga av lite!

tantaugusta: Jaaa guuud! Det måste gå minst fem år emellan annars har man eländet för färskt i minnet! Ska bara flytta till gatan bredvid så det blir nära!:-)

Lingonhjärta: Ja, jag såg att du också ska flytta! Men hade du inte gjort just det ganska nyss?? Lycka till med din flytt med! :)

Lingonhjärta sa...

Åh jo det gjorde jag men det vara bara tillfället då vi bygger hus. Men nu ska jag flytta in i vårat hus så nu är det på riktigt den här gången :) Har du flyttat in nu?

Lingonhjärta sa...

Äsch nej om en månad stod det ju. Duh!

Det mörka tornet sa...

Aha, då förstår jag! Skönt att få flytta in i det färdiga huset! Hoppas det blev som du tänkt dig. :-) Är sjukt spänd på hur vårt nya hus ska bli.