onsdag 25 december 2013

God fortsättning!

Här ligger man i sängen och jäser efter en hejdundrande jul. Egentligen gillar jag Juldagen allra bäst då det alltid finns massor av rester kvar och det är helt okej att ligga och jäsa hela dagen. Jag har också blivit förkyld så jag har passat på att vila lite extra nu när det varit andra här som mer än gärna underhållit lilltornet. Just nu befinner jag mig Carrie Ryans zombieland i De dödas strand.

Jag vill även kommentera den fin löpeld som spred sig i bokbloggarsfären i lördags i och med Bokbloggare mot rasism. Många inlägg kan man hitta här. Jag hann inte riktigt med att skriva ett eget inlägg men Det mörka tornet är självklart inte Sverigedemokrat och inte rasist! Innan året är slut har jag tänkt komma med ett eget inlägg och även delta i en manifestation mot rasism här i vår stad. När jag nu inte kunde ta mig till Kärrtrorp.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, inte tror vi att alla ni som inte hann eller kom på något att skriva i lördags är rassar nu heller! Här är det btw också förkylt. Krya på dig!

Det mörka tornet sa...

Hihi, det var inte så jag menade! Blev bara så sur på mig själv när jag missade att delta så jag ville bara göra en notering om det! Viktigt ämne tycker jag!! :-) Krya på dig tillbaka. :-)

Lingonhjärta sa...

Haha rätt gjort och God Fortsättning!! Hos mig kan man hitta nästan ett helt identiskt inlägg för kände precis likadant:D

Det mörka tornet sa...

Å! Kloka hjärnor tänker lika?!

Lingonhjärta sa...

Absolut!! :D