tisdag 12 mars 2013

Rop från sjuksängen

Jag har fått något slags virus. Allmän svaghet, andfåddhet, noll matlust och en helvetisk huvudvärk är de främsta symtomen. Det värsta är att jag knappt orkar hålla i en bok eller läsa orden som står där. Tur för mig att jag har telias hyr-films-tv i mitt sovrum. I går fördrev jag tiden med att se Panormal activity 4 (japp, jag gillar skakiga kamrarörelser och hur dörrar öppnas och stängs av sig själv i bakgrunden, lagom skrämmigt) och i dag har jag tittat på The walking dead avsnitt 1 - 3, första säsongen. Inte så dumt!

Faktiskt har jag ändå orkat läsa ur första Sookie Stackhouse - boken och vill sååå gärna börja med Cristin Ljungqvists Fågelbarn som kom i lådan i går. Måste-orka-läsa!

4 kommentarer:

Elina sa...

Jag har sett "Paranormal Activity" till och med trean. Och ang. "The Walking Dead" har jag sett de två första säsongerna. Tycker riktigt mycket om serien som jag bara råkade sätta på på TV en dag för ett tag sedan... ^^

Åh - "Fågelbarn" längtar jag efter som tusan! :D

Krya på!

Monika sa...

Såg Paranormal activity 4 för ett par veckor sedan och jag kan (kanske) lova att om det kommer en femma så tittar jag inte på den :)

Det mörka tornet sa...

Elina: Jag har sett ettan och fyran och tycker det är så läskigt när personer börjar uppföra sig "onormalt". Typ står och glor mitt i natten! :-) Jag har nu sett klart säsong 1 och det är en lagom dos moster! Ska nog börja titta på andra säsongen imorgon så blir kanske sängen lite mindre tråkig!
Tack! :)

Monika: Haha, tittar du inte för att du tyckte den var så dålig eller för att du blev för skrämd? :)

Monika sa...

Ettan skrämde livet ur mig, tvåan skrämde mig och trean var också läskig. Fyran tyckte jag var mest dålig, mest för att "filmningen" var så krystad :)