måndag 14 februari 2011

Värk och rea

I dag firar jag alla hjärtans dag hemma, själv, med en värkande arm. Sprängvärk sedan igår och doktorn menar att det är tennisarmbåge. Själv avvaktar jag och försöker vila armen mycket. Ingen tegelstensläsning alltså! Annars har jag tittat på en svensk rysare och kikat lite på förhandsbokningen inför rean hos adlibris. Priserna är säkert extra bra på nätet men jag tycker ändå det är mycket roligare att springa på rean IRL!

Några tips för den som ännu inte vet vad den ska köpa:

Stephen King Cell
Zombier som smittas via mobiltelefoner.
Vem kan motstå!?


Sofi Oksanen Utrensning

Mycket stark berättelse om avundsjuka, offer och utsatthet.Stephen King Lisey´s Story
En änka följer sin döde makes fotspår. Och hittar en helt ny värld.


Sarah Waters The Little stranger
Ett gammalt hus, en utblottad överklassfamilj
och ett och annat spöke.
Dessutom såg jag att vissa delar av Stephen Kings Mörka tornet-serie finns på rean. De böckerna är något av det bästa Kingen skrivit så LÄS den för guds skull!! Själv är jag nog en av dem som ännu inte bestämt vad jag ska köpa på rean. Tips mottages tacksamt!!

5 kommentarer:

Marie sa...

Jag har funderat på att läsa något av King, får spana in vad som finns på rean (fast jag egentligen inte tänkt köpa något alls). Hoppas armen blir bra snart!

Ariel sa...

Jag funderar allvarligt på att köpa hela "Det mörka tornet"-serien, men har inte bestämt mig för om jag skall ha den på svenska eller på engelska. Kanske skall jag välja svenska, så att jag lättare kan sprida denna fantastiska serie till andra.

Det mörka tornet sa...

Marie: Tycker jag du ska göra! Det fanns ler böcker av honom på rean men jag tycker dessa två är extra bra!

Ariel: Jag läste dem på engelska och jag tycker alltid man ska läsa på orginalspråk om man kan. Speciellt King!

Bokomaten sa...

Här kommer ett tips till dig i så fall. Jag ska själv köpa Gillian Flynns "Sharp Objects" som jag tror att du också skulle gilla. Mörkt och rysligt och mycket stämning.=)

Det mörka tornet sa...

Tack så mycket! Just den boken har jag faktiskt läst och gillade sådär! Huvudpersonen i boken hatade jag rent ut sagt. :-) Stackarn! Men jag ska nog ge Gillian Flynn en chans till i alla fall1