måndag 19 december 2011

Beware the lake


En av Stephen Kings bästa böcker Bag of Bones, eller Bengrangel som den heter på ren svenska, har filmatiserats och blivit miniserie. Den ser riktigt lovande ut om man tittar på den här trailern. Jag älskar nack-knäckar-spöken á la The grudge. Men hallå, Pierce Brosnan i huvudrollen, kommer det att funka? Och vad gör världens största (och sämsta) B - skådis Jason Priestley i rollistan??? Mick Garris är förövrigt regissören som förstörde filmatiseringen av The shining så det är ytterligare en anledning att fundera på vad det kan bli av dettta. Men, jag vill ändå SE så jag hoppas vi snart får chansen här i Sverige. Eller att någon smarting tipsar mig om var man kan ladda ner lagligt, för sånt är jag urdålig på! Till syvene och sist blev jag fruktansvärt sugen på att läsa om!

5 kommentarer:

Ela sa...

Tycker absolut du ska läsa om! För mig var det årets bästa omläsning.

http://beroendeavbocker.blogspot.com/2011/09/benrangel-av-stephen-king.html

Sedan diskuterades det även lite om valet av Pierce Brosnan i kommentarerna. Vet inte riktigt vad jag tycker där, måste nog se det först.

Sofia i Bokmilaskogen sa...

Jag har haft boken oläst i hyllan i över tio år, men efter att ha sett trailern har jag nu dammat av den och väntar på lite julledighet så att man kan sätta igång och läsa. Verkar olidligt spännande!

Jag tyckte väl att badkarsscenen var väldigt lik den från den nyare versionen av The Shining. =P

Det mörka tornet sa...

Ela; Å nu måste jag nog! Men jag ska läsa nyaste King först! :-) Och Pierce Brosnan...ja, jag håller i alla fall med Dark Places Helena om att han känns för gammal för rollen!

Sofia: Ojoj! Då är det verkligen dags att läsa den! Nyaste Shining har jag inte sett tyvärr. Eller så kanske det är lika bra...:-)

Sigrid Drakhjärta sa...

Del 1: http://thepiratebay.org/torrent/6881342/Bag_of_Bones_Part_1_HDTV_XviD-FQM_[eztv]

Del 2: http://thepiratebay.org/torrent/6884056/Bag_of_Bones_Part_2_HDTV_XviD-FQM_[eztv]

Jag har inte kollat dem men Estv brukar alltid ladda upp bra torrents :) Själv har jag faktiskt aldrig läst Benrangel, kanske borde göra det innan jag ser serien? :)

Anna (Bokstävlarna) sa...

Jag ska försöka hinna med att se den här i mellandagarna. Gäller bara att övertala maken, som inte alls är ett lika stort King-fan som yours truly. Försöker dock att inte ha så höga förväntningar, King-filmatiseringar har ju en tendens att vara ... mindre bra. Tyvärr!